Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


De første lovforslag bliver nok først behandlet i sommeren 2024. Det er en god idé at gå i gang med forberedelserne nu for at undgå tidsnød.

Hvornår skal min virksomhed være klar til NIS2?

NIS2-direktivet forventes fuldt implementeret i oktober 2024, som er tidspunktet, hvor din virksomhed – hvis den er omfattet – skal leve op til nye, skærpede sikkerhedskrav for at undgå bøder. 

Folketinget har endnu ikke besluttet, hvordan NIS2 konkret skal implementeres i Danmark, og derfor er der ikke vedtaget lovforslag og udarbejdet bekendtgørelser endnu. 

Hold øje med tiden

Formentlig vil de første lovforslag først blive behandlet i sommeren 2024. Virksomheder og myndigheder risikerer altså at stå i et vist tidspres, og derfor er det en god idé at gå i gang med forberedelserne allerede nu.

Du kan hente inspiration her: Hvordan kommer min virksomhed i gang med NIS2?

Tidsplan for NIS2

Sådan ser den overordnede tidsplan for implementeringen af NIS2-direktivet ud:

Vil du vide mere om NIS2?

Få mere at vide om den nye lovgivning på siderne her, eller kontakt os for et uforpligtende møde om, hvad NIS2 kan betyde for din virksomhed, og hvordan du kan gribe arbejdet an.

Vores ydelser
Medarbejdere
140
Kunder
3900
Omsætning
+150 mio
Etableringsår
1986
Vækst pr. år.
10 %

Genveje