Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi hjælper virksomhedsejere med bl.a. at skaffe investorer eller banklån og med at planlægge salg eller generationsskifte.

Corporate Finance

infotransactions har samlet et bredt spektrum af ydelser inden for kapitalfremskaffelse, opkøbs- og salgsrådgivning, generationsskifte samt strategi og salgsmodning.

Fokus på SMV-segmentet
Ydelserne retter sig specifikt mod ejere og ledere af mindre og mellemstore virksomheder, der har brug for hjælp til fx at skaffe investorer og banklån, eller som planlægger et salg eller generationsskifte.

Individuelle teams der matcher dit behov
I hver enkelt sag sammensætter vi et team af erfarne specialister med de rette kompetencer til at adressere præcis dit behov. 

Vi tilbyder

  • Købsrådgivning: Når du vil have din virksomhed til at vokse gennem opkøb.
  • Salgsrådgivning: Når du ønsker at sælge en andel af eller hele din virksomhed.
  • Kapitalfremskaffelse: Når du mangler kapital til at gennemføre det næste strategiske initiativ.
  • Kapitalstruktur: Når du søger den optimale sammensætning af fremmed- og egenkapital.
  • Strategisk rådgivning: Når du vil øge værdien af din virksomhed med strategiske initiativer.
  • Salgsoptimering: Når du går med planer om at sælge din virksomhed.
Kunderne siger

”Vi valgte infotransactions, da de fra første møde tog udgangspunkt i hvordan vi tænkte som ejerledere. Vores fokus er driften og derfor var det rart med en rådgiver der tog det fulde ansvar og dermed kunne hjælpe helt ned i detaljerne så vi ikke mistede fokus på forretningen. Derudover var det meget vigtigt for os, at personerne som skulle føre os gennem processen var nogen vi kunne relatere til på det personlige plan”

”Processen har været krævende, og derfor har det været enormt vigtigt for Marie-Louise og jeg, at have en rådgiver ved vores side, som vi har haft tillid til og som har ageret professionelt i salget af vores virksomhed”

Marie-Louise og Lars Bjerg, forhenværende ejere af Mountain Top Industries 

Genveje