Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


En driftsaftale med infoit sikrer, at du har adgang til de rette kompetencer. Vi er din eksterne it-afdeling.

It-drift

Med en it-driftsaftale hos infoit beholder du den fulde kontrol over dine it-systemer. Din virksomheds servere står på din virksomheds adresse; det er dine softwarelicenser, og det er din hardware.

Vi sørger for at overvåge dine it-systemer, vedligeholde dem og holde det hele i luften. Skulle uheldet være ude, hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at udrede problemerne.

Oplagt løsning for mellemstore virksomheder

En it-driftsaftale med infoit er en oplagt løsning til den mellemstore virksomhed, der ikke har behov for, eller økonomi til at ansætte en dedikeret it-ansvarlig, men som stadig ønsker at bevare virksomhedens servere internt i huset.

Få adgang til de rette it-kompetencer

Det kan ofte være lidt tilfældigt, hvor ansvaret for virksomhedens it-systemer er havnet. Typisk er det hos en it-kyndig, men ikke it-fagkyndig person. Det kan resultere i halve it-løsninger, der ikke er optimeret i forhold til resten af it-infrastrukturen, og som i værste fald ikke kan integreres med virksomhedens øvrige it-løsninger.

Vi er din eksterne it-afdeling

En it-driftsaftale med infoit sikrer, at du har adgang til de rette it-kompetencer. Vi er din eksterne it-afdeling, der proaktivt sikrer, at dine it-løsninger er fremtidssikret og optimeret i forhold til din forretning.

Genveje