Vi skaber overblik over it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Sikkerhed og risikostyring på it-området

Vi arbejder med sikkerhed og risikostyring og kan hjælpe din virksomhed med at få overblik over it-sikkerhedsaspekterne. Få indblik i, hvad I skal være opmærksomme på: Imødekommes det aktuelle risikobillede? Og er der en realistisk opfattelse af sandsynligheden for, at uheldige hændelser indtræffer?

Revision af generelle it-kontroller og applikationskontroller

Vi tilbyder at gennemgå de forretningsgange, som virksomheden lægger til grund for anvendelsen af it – herunder en gennemgang af de applikationer og kørsler, som har indflydelse på virksomhedens finansielle transaktioner i økonomisystemet. Vi udtaler os til revisor og fungerer som eksperter, når revisors ekspertise skal suppleres.

Vores referenceramme er den danske standard for it sikkerhed DS484:2005 eller DS 27001, og ikke mindst vores erfaring om faldgruber, især ved anvendelsen af økonomisystemer.

Få et it-sikkerhedstjek

Har virksomheden ikke beskrevet sine it-forretningsgange, tilbyder vi at gennemgå virksomhedens it-anvendelse med afsæt i en række foruddefinerede spørgsmål, som danner grundlag for vores rådgivning. Vi kalder det et it-sikkerhedstjek.

Skal I bruge en ISAE 3402 erklæring?

Er din virksomhed it-service provider, og har I brug for en officiel udtalelse om det generelle it-ledelsessystem (it-drift og -udvikling), tilbyder vi at afgive en såkaldt 3402 erklæring. Vores referenceramme er DS484, men vi anvender også også ITILs retningslinjer for god it-driftsskik som udgangspunkt for vores arbejde.

Råd og vejledning om it-sikkerhedssystem (DS 484)

Hvis I ønsker at indføre et it-sikkerhedssystem i virksomheden, kan vi fungere som sparringspartner baseret på enten DS484 eller DS27001.

Det er en god idé at sende sine it-folk på kurser i it-sikkerhed og at anskaffe selve standarderne, men som kompetent og erfaren samarbejdspartner kan vi give et værdifuldt indspark til sikkerhedsarbejdet, fordi vi ser virksomheden og risikobilledet udefra.

Book et møde med infoit

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk


+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje