Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Vi skaber overblik over it-sikkerheden i jeres virksomhed.

Sikkerhed & it-revision

Vi arbejder med sikkerhed og risikostyring og kan hjælpe din virksomhed med at få overblik over it-sikkerhedsaspekterne. Få indblik i, hvad I skal være opmærksomme på: Imødekommes det aktuelle risikobillede? Og er der en realistisk opfattelse af sandsynligheden for, at uheldige hændelser indtræffer?

Revision af generelle it-kontroller og applikationskontroller

Vi gennemgår de forretningsgange, som virksomheden lægger til grund for anvendelsen af it – herunder en gennemgang af de forhold, som har indflydelse på virksomhedens informationssikkerhed. Vi sparrer med virksomheden om hvordan informationssikkerheden gribes an på en struktureret og effektiv måde.

Vores referenceramme er den danske standard for informationssikkerhed ISO 27001 og ISO 27002.

Få et it-sikkerhedstjek

Har virksomheden ikke beskrevet sine it-forretningsgange, tilbyder vi at gennemgå virksomhedens it-anvendelse med afsæt i ISO 27001/2, som danner grundlag for vores rådgivning. Vi kalder det et it-sikkerhedstjek og kan bruges som et udgangspunkt for at komme i gang med dokumentere informationssikkerheden i virksomheden.

Er der behov for en ISAE 3000 eller 3402 erklæring?

ISAE 3000 & ISAE 3402

Er din virksomhed it-service leverandør, og har I brug for en officiel udtalelse om den generelle informationssikkerhed, tilbyder vi at afgive en ISAE 3402 erklæring. Vores referenceramme er ISO 27001/2 som udgangspunkt for vores arbejde.

Er du databehandler kan vi udtale os om overholdelsen af GDPR i form af en ISAE 3000 erklæring, som mange databehandlere i dag bruger til at dokumentere sin efterlevelse af lovgivningen.

Læs mere om it-revision og de to ISAE-erklæringer her.

Kontakt infoit

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

    Genveje