Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Regnskabskonsulent søges til afvekslende fuldtidsjob med stor selvstændighed

Bliv en del af inforevision, hvor du:

 • er regnskabskonsulent med egen kundeportefølje
 • bruger din faglighed og samtidig udvikler dig i en hverdag med mange forskellige opgaver
 • arbejder selvstændigt og fleksibelt – men aldrig er alene, da du er en del af team inforevision, som altid er klar på at hjælpe dig

Vi tilbyder med andre ord en varieret arbejdsdag fyldt med spændende opgaver og et rart og fleksibelt arbejdsmiljø.

Er du bogholder med flere års erfaring fra bogholderi og lønadministration? Kan du lide at have en bred kontaktflade, hvor du kan bringe din store faglighed i spil på mange forskellige måder? Ønsker du et job, hvor du fortsat løbende udvikler dig selv og din faglighed, og hvor du har frihed til at planlægge din dagligdag? Så er jobbet som regnskabskonsulent lige dig.

TEAMET

Du bliver en del af et team med 22 regnskabskonsulenter, der løser alle typer af opgaver inden for bogholderi og lønadministration. De dage vi er ude hos kunderne, bliver vi i høj grad en del af det sociale liv hos dem. Samtidig lægger vi mange kræfter i at sikre, at samarbejdet i team inforevision også fungerer godt, og vi bruger hver dag hinanden til sparring, også når vi ikke fysisk er på samme kontor.

inforevision er et revisions- og konsulenthus beliggende i Søborg med cirka 140 medarbejdere. Vores værdier Professionel, Hjælpsom, Uhøjtidelig og Engageret kan mærkes i hverdagen, og det er muligt at få ansvar og personlig udvikling i lige så høj grad, som du måtte ønske det.

OPGAVERNE

Som konsulent får du tildelt din egen kundeportefølje, som du selvstændigt tilrettelægger arbejdet for. Nogle dage sidder du ude hos kunden og arbejder – andre dage klares opgaverne fra kontoret i Søborg.

Du kommer til at arbejde med mange typer af opgaver indenfor bogholderi, herunder:

 • Bogføring og afstemninger
 • Periodebalancer og rapportering
 • Moms og afgifter m.v.
 • Klargøring af materiale til revisor
 • Indberetninger til det offentlige
 • Lønadministration
 • Regnskabsmæssige ad hoc-opgaver

Vi lægger vægt på, at du får en tæt tilknytning til hjemmebasen i Søborg. Det er her, vi koordinerer arbejdet og har det rart sammen med kollegaerne. Vores hus rummer en stor grad af tværfaglighed og er fyldt med liv, humør og gode kollegaer.

”Jobbet er meget afvekslende. Ikke to kunder eller to dage er ens, og man møder hele tiden forskellige mennesker, kulturer og brancher. Man skal være omstillingsparat, både personligt og professionelt, og det trives jeg rigtig godt med. Det er vigtigt for kunden, at jeg kommer, og der er brug for det, jeg laver. Det er en stor tilfredsstillelse og meget motiverende.”

Merete Kærgaard, regnskabskonsulent i inforevision 

 

DIN FAGLIGHED

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende – det vigtige er, at du har relevant erfaring og kompetencer med tilsvarende opgaver.

Din erfaring skal være bred og dække opgaver, systemer og regelsæt inden for bogholderi og lønadministration.

Du er glad for at arbejde digitalt, og du har mod på at kaste dig ud i nye systemer og metoder.

Det er en fordel, hvis du har kørekort og egen bil, men det er ikke et krav.

… men næsten mere vigtigt: Din personlighed

Vi sætter stor pris på, at vores nye kollega synes om at

 • have en afvekslende hverdag med forskellige opgaver
 • arbejde selvstændigt og tage ansvar velvidende, at dine kolleger gerne vil hjælpe dig, hvis du får brug for sparring i løbet af dagen
 • have fokus på detaljen og orden i penalhuset, men aldrig på bekostning af helhedsoverblikket
 • tænke forud og være klar til at hverdagen ofte er fuld af forandringer
 • være udadvendt og trives med at have en bred kontaktflade

”Som regnskabskonsulent er faglighed og personlighed to afgørende karaktertræk. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt men også sætte pris på at bidrage til teamets faglige og sociale liv. Du skal nyde at have varierende opgaver, mange bolde i luften og være omstillingsparat til de udfordringer som løbende dukker op.”

Catharina, teamleder / associeret partner

VI TILBYDER

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med plads til udvikling og til at tænke nyt. Arbejdstiderne er fleksible, og du har mulighed for at arbejde hjemme. Vi bruger mange kræfter på at sikre din faglighed og sørger hele tiden for at klæde dig godt på til opgaverne med faglig og personlig udvikling via interne og eksterne kurser.

ER DU INTERESSERET, SÅ HÅBER VI AT HØRE FRA DIG  

Send din ansøgning og CV via nedenstående formuler, så vender vi hurtigt tilbage. Vi tager stilling til de indkomne ansøgninger løbende og vil gerne have ansat vores nye regnskabskonsulent snarest.

Hvis du gerne vil vide mere, inden du søger jobbet, er du velkommen til at ringe til Catharina Mortensen på 39 53 50 07. Catharina er teamleder og associeret partner.

Send ansøgning