Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


De statsautoriserede revisorer hos inforevision, med base i Søborg nær København, fungerer i dag som økonomiske rådgivere og sparringspartnere for en lang række både større og mindre virksomheder.

Statsautoriseret revisor nær København

Søger du en dygtig statsautoriseret revisor? Har du lige etableret dit eget firma – eller overvejer du at sælge din virksomhed? Måske har du spørgsmål om skat, moms og afgifter – eller søger assistance til bogholderi og økonomifunktioner? Hos Inforevision tilbyder vi både klassiske regnskabs- og revisionsydelser, samt specialiseret rådgivning og vi tilbyder også hjælp med IT-sikkerhed og økonomisystemet.

Hvad er en statsautoriseret revisor?

“Revisor” er ikke en beskyttet titel, men det er det dog at være “godkendt revisor”. En godkendt revisor er betegnelsen for de to autorisationsordninger til revisorerhvervet i Danmark. Herunder findes der to titler; registreret revisor og statsautoriseret revisor.

For at kunne kalde sig statsautoriseret revisor, kræver dette en specifik uddannelse, hvorefter man har mulighed for at revidere børsnoterede selskabers regnskaber. Alle statsautoriserede revisorer skal have taget en revisoreksamen, som afholdes af Erhvervsstyrelsen, hvorefter man kan kalde sig statsautoriseret revisor. For at kunne tage denne eksamen, kræves det at man har en revisorkandidateksamen (cand.merc.aud.).

Nedenfor ses den uddannelsesmæssige forskel på en registeret- og statsautoriseret revisor:

 • En registreret revisor kan nøjes med et to-årigt grundforløb på cand.merc.aud.uddannelsen, hvorimod en statsautoriseret revisor skal have gennemført hele uddannelsen, som tager 3-4 år.
 • En registreret revisor har afsluttet med kvalifikationseksamen, hvor en statsautoriseret revisor har taget en revisoreksamen, som før beskrevet.
 • En registreret revisor har optjent 2-3 års praktisk erfaring på et revisionskontor og hvor en statsautoriseret revisor har optjent sin praktiske erfaring hos et statsautoriseret revisionskontor.

På trods af forskelle i uddannelse, kan disse to forskellige titler principielt udføre det samme arbejde. Dog skal børsnoterede selskaber og finansielle virksomheder have deres regnskab revideret hos en statsautoriseret revisor. Begge titler er dog også underlagt den samme revisorlovgivning og samme regler for dokumentationspligt og kvalitetskontrol.

Om os

inforevision er et velfunderet og støt voksende revisions- og konsulenthus med base i Søborg nær København. Vi varetager enhver opgave inden for revisionsfeltet og har altid en omhyggelig og grundig tilgang. Vi lægger stor vægt på tæt dialog med vores kunder og et transparent, værdiskabende samarbejde.

Revisionsvirksomheden består i dag af 21 partnere og 140 medarbejdere. Der er derfor tale om en større revisionsvirksomhed som, grundet sin størrelse, er i stand til at servicere store såvel som små kunder, uden at gå på kompromis med kvalitet og faglighed.

inforevision er en lang række store og små kunders foretrukne statsautoriseret revisor og sparringspartner, da vi sætter en ære i vores faglighed og at skabe værdi for vores kunder. Det er vigtigt at have et tæt samarbejde med din revisor, da det er fundamentet for sund virksomhedsdrift. Som statsautoriseret revisor sikre vi altid at dit regnskab giver et retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation, og vi kan dermed også rådgive om hvordan din virksomhed kan effektiviseres, styrkes og få mere ud af sine aktiviteter.

Vi favner bredt inden for revision og tilbyder assistance inden for blandt andet følgende områder.

 • Årsregnskaber
 • Koncernregnskaber
 • Åbningsbalancer
 • Perioderegnskaber
 • Tilskudsregnskaber
 • øvrige regnskaber
 • Delopgørelser

Vi har også udviklet vores eget revisionsprogram, der sikre en effektiv arbejdsgang. Vi tilbyder tilpasninger til økonomisystemer og til rapporterings- og Business Intelligence-løsninger, og dette veludviklede revisionsprogram kan tilpasses enhver kundetype. Læs mere om vores IT ydelser her.

Statsautoriseret revisor til virksomheder i alle størrelser

inforevision huser 21 statsautoriserede revisorer med mange års erfaring indenfor bl.a. iværksætteri, startup virksomheder og vækstvirksomheder. Selvom at størstedelen af vores kunder er små og mellemstore virksomheder, har vi også stor erfaring med at hjælpe større virksomheder. Vores mission er først og fremmest at tilbyde den bedste revision og rådgivning til vores kunder.

Vi har en bred viden og meget erfaring, der gør at vi hos inforevision arbejder vi med alle former for selskaber – aktie- og anpartsselskaber, interessentskaber, K/S’er, selvejende institutioner, boligforeninger og andre, der er underlagt lovpligtig og vedtægtsmæssig revision, eller som blot ønsker revision af regnskabet.

Blandt vores 140 medarbejdere er der adskillige specialister, som er nogle af landets skarpeste indenfor deres felt. Disse specialister vil kunne fortælle dig og rådgive dig i alt, hvad du har brug for at vide om et givent revisionsfelt.

Dygtig statsautoriseret revisor

inforevision kan udføre alle revisionsopgaver og regnskabsopgaver og som statsautoriserede revisorer, sikre vi et retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation. Som statsautoriseret revisor afgiver vi også erklæringer, der giver en grad af sikkerhed for vores produkters indhold og kvalitet. Vores ydelser omfatter erklæringer og attestationer om selskabsretlige forhold, herunder:

 • Stiftelse
 • Forhøjelse og nedsættelse af kapitalen
 • Fusion og spaltning
 • Review af årsregnskaber og perioderegnskaber

Som erhvervsdrivende er din revisor din vigtigste rådgiver og vi vil gerne være din foretrukne sparringspartner i både forretningsmæssige og økonomiske sammenhæng.

Så om du har brug for en kort snak om skat, moms og afgifter eller dybdegående rådgivning, så står vi altid til rådighed.

Har du brug for en snak eller rådgivning med én af vores yderst omhyggelige, dygtige statsautoriseret revisorer, så tøv ikke med at tage kontakt til os på 39 53 50 00 for at høre, hvad vi kan tilbyde dig. inforevision er naturligvis medlem af FSR – danske revisorer.

Kontakt inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

  Genveje