Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Efter 16 år på markedet er Housing Denmark A/S i dag landets største formidler af lejeboliger. "Udlejning kan være en jungle, hvis man aldrig har prøvet det før,” siger ejer og CEO Steen Lundsfryd. I samarbejde med inforevision tilbyder han skatterådgivning til sine ...

Boligudlejning med
tempo og 100 % fokus

16 års erfaring med udlejning af boliger til udstationerede medarbejdere fra store internationale virksomheder har givet Housing Denmark A/S et solidt afsæt for også at udleje hele projekter. I dag er den firedobbelte gazelle landets største formidler af lejeboliger. ”Juridisk, økonomisk, praktisk og administrativt kan udlejning være en jungle, hvis man aldrig har prøvet det før,” siger CEO Steen Lundsfryd. Derfor tilbyder han udlejere og lejere skatterådgivning i samarbejde med inforevision.

”Det er ikke raketvidenskab at tage en bolig ind og leje den ud. Det er alt dét ind i mellem, der tæller.”

Sådan siger ejer og CEO i Housing Denmark A/S, Steen Lundsfryd. Med udlejning som sit absolutte fokus etablerede han i 2004 virksomheden, der siden har udviklet sig til en blomstrende forretning med 23 medarbejdere og en rekordstor omsætning i 2019.

Et netværk i det internationale miljø

På væggen i hovedkontoret i Hellerup springer fire Børsen Gazeller side om side med fire AAA-kreditvurderinger, og beder man sine connections på LinkedIn, Twitter eller Facebook om bud på effektive formidlere af lejeboliger, vil Housing Denmark sandsynligvis tikke ind som et af de første.

”Vi er klar, når lejeren er klar – også tirsdag eftermiddag – og jeg kan konstatere, at den approach betaler sig.”
CEO Steen Lundsfryd

Den solide position skyldes ikke mindst et vidt forgrenet netværk, som Steen Lundsfryd og hans medarbejdere med årene har opbygget i det internationale miljø. I Housing Denmarks kundedatabase finder man derfor en lang række store danske og internationale virksomheder, som ofte har behov for at hjælpe udstationerede medarbejdere – også kaldet expats – med enten at udleje eller at leje en bolig i Danmark under udstationeringen.

Fleksibilitet, hurtighed og høj service

Derudover mærker Housing Denmark de positive effekter af sin massive online-markedsføring af projekter – dvs. lejeboliger i nyopførte eller moderniserede beboelsesejendomme. Et relativt nyt marked, hvor Housing Denmark har fået rigtigt godt fat.

”Projektudlejningen har åbnet ikke bare en dør, men en hel port til danske lejere, og vi går til opgaven på samme måde, som når det gælder vores expats. Her er fleksibilitet, tempo og høj service simpelthen afgørende for at få en lejeaftale i hus,” siger Steen Lundsfryd og fortsætter:

”Vores fokus er 100 % på udlejning. Det er ikke en sidebeskæftigelse til fx boligsalg. Vi sætter ikke bare et skilt op ude ved vejen eller holder åbent hus om søndagen, hvor folk må stå i kø for at ’få lov’ til at se en prøvelejlighed. Vi er klar, når lejeren er klar – også tirsdag eftermiddag – og jeg kan konstatere, at den approach betaler sig.”

I højt gear på den digitale front 

Takket være digitale løsninger kan virksomheden betjene sine kunder på tværs af kontinenter, kulturer og tidszoner. Så da pandemien lukkede Danmark og resten af verden ned i begyndelsen af 2020, gearede Steen Lundsfryd og hans team op og var hurtigt på banen med online-vurderinger, digitale fremvisninger og webløsninger, der fungerede uden fysiske møder.

inforevision eksekverer med en professionalisme og et engagement, der matcher vores virksomhed rigtigt godt. Jeg føler virkelig, at vi har noget at tilbyde hinanden.”
CEO Steen Lundsfryd

Holder øje med boligen og passer på lejerne

Gennem årene har Steen Lundsfryd oplevet en stigende efterspørgsel på såvel professionel rådgivning som praktisk assistance i forbindelse med udlejning, og i dag tilbyder Housing Denmark en bred vifte af ydelser, som kunderne kan vælge til efter behov og livssituation.

”Juridisk, økonomisk, praktisk og administrativt kan udlejning være en jungle, hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor bruger både lejere og udlejere os til at sikre, at det hele kører, som det skal. Desuden opholder mange af vores kunder sig i udlandet, eller de flytter hertil som expats, og de vil gerne have den tryghed, der ligger i, at vi holder øje med boligen og passer godt på lejerne,” siger Steen Lundsfryd.

”Som rådgivere hjælper vi med at få overblik, samle trådene og udnytte mulighederne, så man ikke snyder sig selv for eventuelle fradrag.”
Flemming Saabye, leder af inforevisions skatteafdeling

Skatterådgivning kan give udlejere store besparelser

En af de nyeste serviceydelser hos Housing Denmark er skatterådgivning. Den leveres af inforevisions skatteeksperter og henvender sig til private udlejere, der gerne vil sikre, at de bliver registreret og beskattet korrekt. Og det kan være en rigtig god idé. Alene ved at have styr på sine fradrag kan man på en gennemsnitlig bolig hurtigt spare 15.000 eller mere i skat om året.

”Det er vigtigt at komme godt fra start som boligudlejer ved at kende de krav og regler, der ligger i skattelovgivningen, så man undgår at komme i klemme. Hvis man er udstationeret, kan der også være vigtige spørgsmål i forhold til skattepligt i udlandet og herhjemme. Som rådgivere hjælper vi med at få overblik, samle trådene og udnytte mulighederne, så man ikke snyder sig selv for eventuelle fradrag,” siger Flemming Saabye, leder af skatteafdelingen i inforevision.

Et godt match, der skaber værdi

”De mange fradragsmuligheder gør, at man som udlejer ikke bare kan kopiere, hvad andre har gjort. Det kræver individuel vejledning at skabe den optimale model, og den kan man få hos inforevision. Deres specialiserede rådgivning skaber reel værdi for vores kunder, og de eksekverer med en professionalisme og et engagement, der matcher vores virksomhed rigtigt godt. Jeg føler virkelig, at vi har noget at tilbyde hinanden,” siger Steen Lundsfryd og slutter, som han begyndte:

”Det er jo ikke raketvidenskab at tage en bolig ind og leje den ud. Det er alt dét ind i mellem, der tæller.”

Kort & godt om Housing Denmark A/S

Housing Denmark er Danmarks største formidler af lejeboliger. Virksomheden er etableret i 2004 af Steen Lundsfryd, der driver og udvikler virksomheden sammen med direktion, bestyrelse og i alt 23 medarbejdere.

Aktiviteterne omfatter også selskaberne Housing Denmark Services og Housing Denmark Projects, der udlejer nyopførte og moderniserede boligejendomme som fx Ressourcerækkerne på Amager, hvor upcycling og bæredygtighed er centralt for byggeriet. Se foto ovenfor.

Housing Denmark har fire Børsen Gazeller og fire AAA-kreditvurderinger. 

www.housingdenmark.com

 

inforevisions skatterådgivning
til Housing Denmarks kunder omfatter:

  • Indledende telefonmøde
  • Drøftelser af de skattemæssige regler/krav ved udlejning af ejendom
  • Rådgivning om krav til udarbejdelse af skatteregnskab
  • Rådgivning om krav til selvangivelsen
  • Rådgivning om valg af beskatningsform; virksomhedsordningen etc.
  • Rådgivning om de overordnede økonomiske konsekvenser
  • Tilbud på udarbejdelse af skatteregnskab

 

Skal vi også hjælpe dine kunder med skatten?

I tæt samarbejde med din virksomhed kan vi tilbyde dine kunder en individuel skatterådgivning, der giver indblik i reglerne og afdækker skattemæssige fordele og ulemper.  På den måde undgår kunderne at snuble i skattelovgivningens mange regler og undtagelser, og måske kan de også høste en økonomisk gevinst på oversete fradragsmuligheder.

inforevisions skatteafdeling er bemandet med et erfarent team, der giver god, forståelig og målrettet rådgivning om gældende regler og rammer inden for skat, moms og afgifter.

Læs mere, og kontakt os her.