Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


William er 19 år og trainee. Han er opvokset i Vallensbæk og bor i Valby i dag. William har siden folkeskolen været nysgerrig på økonomi og regnskab gennem sin farfar, der havde sin egen revisionsvirksomhed, hvor William var i folkeskolepraktik.

William Mikkelsen

William har altid haft flair for matematik, og allerede i folkeskolen blev han nysgerrig på økonomi og regnskab gennem sin morfar, der er revisor. Nu forfølger William sin interesse for tal som trainee i inforevision. Det betyder fuldtidsarbejde og HD-studier ved siden af, så kalenderen bliver hurtigt fyldt, men det gør ikke noget: ”Der er meget at se til, men det kan jeg godt lide.” Mød William her.

”Før gymnasiet havde jeg ingen idé om, hvad jeg ville efter studentereksamen, men HHX gjorde mig langsomt klogere på det. Jeg var meget glad for virksomhedsøkonomi og havde en god lærer, der pegede på revisionsbranchen og muligheden for at blive trainee.”

”Jeg blev udvalgt til at deltage på inforevisions karrieredag, og allerede ugen efter var jeg til samtale og fik tilbudt jobbet. Det var lige op til efterårsferien i 3.g. og lang tid før de afsluttende eksaminer, men det gav mig virkelig ro i maven at vide, hvad jeg skulle efter sommerferien.”

En anden karrierevej end mine forældres

”Min morfar havde sin egen revisionsvirksomhed, hvor jeg også var i folkeskolepraktik, så jeg vidste lidt om faget og branchen på forhånd. Men jeg har også altid haft flair for matematik og foretrækker tal frem for tekst. Derfor giver det god mening for mig at gå revisorvejen, selvom det ligger langt fra mine forældres karrierer. Min mor er eventmanager, og min far er håndværker.”

En helt anderledes hverdag end den, jeg har været vant til

”Det har været enormt spændende, men også en kæmpe omvæltning at begynde som trainee. Det er en helt anderledes hverdag end dén, jeg har været vant til. Jeg har spillet fodbold, siden jeg var 3 år gammel, men nu er jeg stoppet, fordi jeg vil koncentrere mig om arbejde og HD-studier. Jeg tager tit til Vallensbæk i weekenden for at se kampe og være sammen med mine kammerater, og måske tager jeg fodbolden op igen på et tidspunkt.”

”Man er nødt til at prioritere og finde en balance. Fx har jeg aldrig brugt kalender før – jeg havde alle mine aftaler i hovedet – men det går ikke længere. Mine uger bliver lynhurtigt fyldt op, og jeg har brug for at planlægge tiden, så der er plads til både arbejde, uddannelse og eksaminer og til venner, familie og afslapning. Der er meget at se til, men det kan jeg godt lide. Jeg vil hellere have travlt end ikke have noget at tage mig til.”

Jeg lærer meget mere ved at kaste mig ud i opgaverne

”Det er vildt, hvor meget og hvor hurtigt man lærer som trainee. Vi bliver hurtigt sat til at løse rigtige opgaver og har også intern undervisning, så der hele tiden bliver bygget på. I begyndelsen kan det være forvirrende, men brikkerne falder på plads lidt efter lidt. Det er dét, jeg godt kan lide ved trainee-modellen. Jeg lærer meget mere ved at kaste mig ud i opgaverne i stedet for at læse mig til det hele, og den tætte sammenhæng mellem teori og praksis gør, at det hele bliver koblet sammen undervejs.”

”Til daglig er jeg en del af et team og har en traineeansvarlig, men jeg samarbejder med folk fra hele huset. Det er fedt, at man prøver forskellige opgaver og møder forskellige mennesker, så det ikke er det samme hele tiden.”

Der bliver taget godt hånd om mig og de andre trainees

”Det er en stor omvæltning at komme direkte fra gymnasiet og pludselig have fuldtidsjob og arbejde sammen med en masse voksne, men det fede er, at inforevision har en flad organisation. Der er ingen forskel på, om jeg taler med vores managing partner eller en fra min egen afdeling, og jeg kan altid spørge, hvis jeg er i tvivl om noget. Arbejdsmiljøet er rart og behageligt, og jeg føler, der bliver taget godt hånd om mig og de andre trainees.”

”Det er også en af grundene til, at jeg valgte inforevision. Jeg var til samtale i et af de store revisionshuse, hvor jeg fornemmede, at jeg var en meget lille brik i en lang række. Sådan er det ikke her.”

Jeg skal ud at møde en masse mennesker, kunder og kollegaer

”Jeg har ikke en fastlagt karrierevej i mit hoved. Jeg har altid syntes, at ejendomsmarkedet var spændende, så det kunne være interessant at arbejde med, men jeg har ikke en bestemt forestilling om, hvad jeg laver om 5-10 år. Jeg får jo hele tiden ny viden og mere erfaring, og jeg skal ud at møde en masse mennesker, kunder og kollegaer. På HD er der også mange forskellige fag – måske kommer der et, jeg får lyst til at dykke ned i. Revisoruddannelsen giver en bred vifte af muligheder, og jeg er åben for de muligheder, der byder sig.”

Et godt råd: Tag på introduktionsdag sammen med en kammerat

”Mange siger, at de ikke har lyst til at sidde på kontor, men de ved måske ikke helt, hvad det betyder. Derfor vil jeg virkelig råde andre unge til at tage til åbent hus eller ud på introduktionsdage.  Det giver helt vildt meget at se stedet, mærke atmosfæren og møde nogle af dem, der arbejder der. Og så vil jeg anbefale, at man tager afsted med en kammerat. Det er fedt at have en at drøfte sine tanker og dele sine indtryk med.”

Følg os på facebook
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

HVER MORGEN HAR JEG LYST TIL AT GÅ PÅ ARBEJDE

Shpend Rasimi er revisor hos inforevision og bruger mange timer på sit arbejde. Derfor er det vigtigt for ham, at hans arbejdsplads har et godt miljø og en god kultur. Hos inforevision bliver der fx holdt mange sociale arrangementer, som også smitter positivt af på det faglige arbejde. Og så fremhæver Shpend den årlige sommerfest, hvor alle giver den fuld skrue. Se videoen og hør mere om hvorfor Shpend har lyst til at gå på arbejde hver morgen:

Læs mere: rpb.li/yHMX

#inforevision #mereendrevision #karriere
... Se mereSe mindre

7 days ago

VI ER INFOREVISION

Revisions- og konsulenthuset inforevision blev grundlagt i 1986 og har i dag 140 medarbejdere. Vi arbejder med klassiske ydelser som regnskab, revision og rådgivning, og vi har specialister ansat på områder som fx skat, moms og afgifter, køb og salg af virksomheder, it og optimering af økonomifunktionen. Når vores kunder møder en udfordring, er det typisk os, de kontakter som nogle af de første, og så finder vi en løsning i fællesskab.

Lær os bedre at kende her: rpb.li/Km1O

#inforevision #mereendrevision #regnskab #revision #rådgivnin
... Se mereSe mindre

2 weeks ago

MØD SØREN MOESGAARD

Inforevision har 18 partnere. Én af dem er partner og statsautoriseret revisor Søren Moesgaard. Søren har stor erfaring med revision og økonomisk rådgivning - herunder særligt rådgivning om omstruktureringer og virksomhedsetableringer. Internt er han også HR-direktør og medlem af inforevisions forretningsledelse.

Søren er fra Hillerød og bor i dag i Frederikssund med Lone og deres to børn. I sin fritid spiller han golf og løber gerne en tur. Derudover dyrker han sin interesse for fodbold - dog mest fra tilskuerpladserne.

Læs mere: rpb.li/HDPJhe

#inforevision #mereendrevision #statsautoriseretrevisor
... Se mereSe mindre

3 weeks ago
MØD SØREN MOESGAARD 

Inforevision har 18 partnere. Én af dem er partner og statsautoriseret revisor Søren Moesgaard. Søren har stor erfaring med revision og økonomisk rådgivning - herunder særligt rådgivning om omstruktureringer og virksomhedsetableringer. Internt er han også HR-direktør og medlem af inforevisions forretningsledelse. 

Søren er fra Hillerød og bor i dag i Frederikssund med Lone og deres to børn. I sin fritid spiller han golf og løber gerne en tur. Derudover dyrker han sin interesse for fodbold - dog mest fra tilskuerpladserne.

Læs mere: https://rpb.li/HDPJhe

#inforevision #mereendrevision #statsautoriseretrevisor

Genveje