Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Covid-19: Rådgivning om og hjælp til bl.a. slutafregning og revisorerklæringer.

Covid-19: Hjælp til virksomheder og selvstændige

Erhvervsstyrelsens portal, Virksomhedsguiden.dk, bliver opdateret med sidste nyt om kompensationsordningerne efterhånden, som der sker ændringer.

Slutafregning for kompensation

Du skal indsende dokumentation for den kompensation, du har fået udbetalt. Erhvervsstyrelsen sender besked til din digitale postkasse om, hvornår det er tid til at indberette, hvilke oplysninger du skal indsende, og hvordan det foregår.

Når Erhvervsstyrelsen har gennemgået din dokumentation, får du en slutafregning.

Du skal ikke betale renter af for meget udbetalt kompensation i tidsrummet mellem udbetaling og et eventuelt tilbagebetalingskrav. Der kan dog løbe renter på, hvis du ikke betaler tilbage til tiden.

Du kan læse mere på Virksomhedsguiden.dk.

Har du brug for hjælp?

inforevision kan rådgive og assistere dig i forbindelse med bl.a. slutafregning, likviditet og budgetlægning. Vi udarbejder også revisorerklæringer.

Kontakt din revisor direkte, eller skriv til os på info@inforevision.dk – så vender vi hurtigt tilbage.

Kontakt inforevision

Vi er altid parate til at mødes. Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvad du og din virksomhed har brug for, og hvad vi kan tilbyde. Udfyld blot felterne i formularen – så kontakter vi dig snarest.

Du er også velkommen til at ringe eller maile: +45 39 53 50 00 / info@inforevision.dk

  Medarbejdere
  140
  Kunder
  3900
  Omsætning
  +120 mio
  Etableringsår
  1986
  Vækst pr. år.
  10 %

  Genveje