Hvert år udkommer kundebladet infoupdate med artikler og cases om vores kunder, vores arbejde og vores virksomhed.

inforevisions kundeblad

Hvert år udkommer infoupdate med artikler om vores kunder, vores arbejde og vores virksomhed. Du kan hente bladet som pdf her.

Vi sender det også gerne med posten. Skriv blot navn og adresse til info@inforevision.dk – så skiber vi det afsted til dig hurtigst muligt.

 

 

 

Artikeloversigt 2019

Forord: Når tilliden vakler v/Managing Partner Flemming Andreasen
“Tilliden til, at skattekroner og bankvirksomhed ikke bliver misbrugt, og at snyd og svindel har konsekvenser, er grundlæggende i det danske samfund. Skandalerne understreger, at velfungerende kontrolsystemer er centrale – både i det offentlige og det private erhvervsliv.”
Side 2

Turnaround og ejerskifte: Holger Hansen Sko har fået fod på fremtiden
På et hængende hår undgik den familieejede virksomhed Holger Hansen Sko ApS en konkurs og kom tilbage på sporet trods benhård konkurrence. Nu er fremtiden sikret gennem et salg. ”Beslutningen var overraskende nem, og i familien var vi helt enige om at gå den vej,” siger Preben Hansen.
Side 3-5

Skat: Skriftlige aftaler mellem hovedaktionær og selskab
Gang på gang kommer hovedaktionærer i klemme, fordi de ikke kan dokumentere aftaler og transaktioner, de indgår med deres selskab. Det kan koste dyrt. Skriftlige aftaler er en nyttig forholdsregel.
Side 6-7

Profil: inforevision opruster skatteafdelingen
Et erfarent specialteam rådgiver om skat, moms og afgifter og bistår et stigende antal kunder i alle størrelser og brancher.
Side 7

Salget af Mountain Top: “De tog ansvaret på sig og hjalp os helt ned i detaljen”
Mountain Top Industries i Frederikssund er en af verdens førende producenter af tilbehør til pickup-trucks. Den familieejede virksomhed blev i 2017 delvist solgt til kapitalfonden Axcel af ægteparret Marie-Louise og Lars Bjerg, der forinden satte sig grundigt ind i salgsprocessen. Derfor var de 100% afklarede, da det hele gik i gang.
Side 8-9

Digitalisering: Har din økonomiafdeling en plan?
Måske indscanner I virksomhedens kvitteringer, bilag og dokumenter og gemmer dem elektronisk, men der skal mere til, hvis I vil have det fulde udbytte af smart teknologi og digitale processer i regnskabs- og økonomiafdelingen. Det betaler sig.
Side 10

Social Selling: Dyrk relationerne
Ved at like, kommentere og generøst dele viden og inspiration kan LinkedIn være en effektiv salgskanal for dig og din virksomhed. Metoden kaldes Social Selling, og i praksis handler den mest om det første, nemlig at være social og opbygge relationer.
Side 11

Configit i international vækst: ”Vi har deres fulde opmærksomhed”
Jaguar. Vestas. Philips. Danfoss… Det vrimler med store, globale virksomheder på Configits kundeliste, og med god grund. Configit udvikler nemlig avancerede softwareløsninger til fremstillingsvirksomheder, der har brug for at kunne konfigurere komplekse produkter og services i alle led af forretningen.
Side 12-13

inforevision: Syretest af værdierne var en øjenåbner
Hvad står vores virksomhed for? Hvordan er vi over for kunder og kollegaer? Hvad kendetegner den måde, vi arbejder på? inforevision har givet værdigrundlaget et realitetstjek.
Side 14-15

Nyheder og viden

Viden & nyheder

Bliv løbende opdateret med viden, værktøjer og aktuelt nyt til dig og din virksomhed.

Tilmeld dig vores e-nyhedsbrev og få nyheder og relevant viden.

Jeg acceptérer
+45 39 53 50 00

info@inforevision.dk

inforevision

Buddingevej 312
2860 Søborg

CVR-nr. 19263096

Genveje