Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Kiltin er en af landets førende og ældste skadedyrsvirksomheder og har med +70 ...
26. august 2021

infotransactions rådgiver ejerleder Niels Jacobsen i forbindelse med salget af Kiltin A/S og Kirk Chemicals ApS til SSG A/S

Kiltin er en af landets førende og ældste skadedyrsvirksomheder og har med +70 skadedyrsspecialister en solid tilstedeværelse som en førende leverandør for kommunale og erhvervskunder i hele Danmark.

En stor beslutning

Niels Jacobsen bliver dermed sidste led i en familie, der har drevet virksomheden siden stiftelsen i 1948. ”Det har naturligvis været en svær beslutning for mig, men jeg er i processen blevet bestyrket i at det kulturelle og værdimæssige fællesskab Kiltin har med SSG betyder, at det er det rigtige for Kiltin og den videre rejse for selskabet.”

En stærk spiller

Carsten Fensholt, Group CEO i SSG, mener at SSG med opkøbet får en stærk spiller, der understøtter den eksisterende forretning:

”Vi overtager først og fremmest en sund virksomhed med nogle af landets dygtigste medarbejdere. Under Niels Jacobsens ejerskab har Kiltin formået at udbygge sin position på markedet og samtidig bevare en stærk kultur. Vi forventer at se en stigning i skadedyr og skader relateret til skadedyr i fremtiden pga. klimaforandringerne. I SSG håndterer vi de negative effekter af klimaforandringerne på bygninger og menneskers levevilkår, hvorfor vi anser Kiltins services som en attraktiv tilføjelse til vores eksisterende portefølje.”

Teamet bag salget

Et team fra infotransactions primært bestående af Bo Risom Jensen og Danni Parkhøi rådgav Niels Jacobsen igennem hele salgsprocessen.

Infotransactions og inforevision ønsker alle parter et stort tillykke med transaktionen.