Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


It-problemer i TastSelv Selskabsskat betyder, at fristen for at indsende det årlige ...
22. juni 2023

Selskabers oplysningsfrist er blevet udskudt med 8 uger

It-problemer i TastSelv Selskabsskat betyder, at fristen for at indsende det årlige oplysningsskema er udskudt med 8 uger til 25. august. Det påvirker også fristen for at indsende transfer pricing-dokumentation. Læs mere her.

De tekniske udfordringer med systemet medfører risiko for, at ikke alle selskaber kan overholde den normale oplysningsfrist. Derfor udskyder Skattestyrelsen fristen med otte uger fra fredag den 30. juni 2023 til fredag den 25. august 2023.

Systemet TastSelv Selskabsskat (DIAS) benyttes af selskaber og fonde til at indsende oplysninger til Skattestyrelsen. De tekniske udfordringer viser sig bl.a. ved lange svartider og afbrydelser i systemet.

Undgå trafikpropper i systemet

Den nye frist gælder for selskaber med regnskabsår, der følger kalenderåret – altså med udløb den 31. december.

Skattestyrelsen opfordrer dog til at indsende oplysningerne snarest muligt for at undgå trafikpropper i systemet til august.

Den nye frist påvirker også transfer pricing

Fristudsættelsen på 8 uger påvirker også indsendelse af transfer pricing-dokumentation. Her er fristen udskudt til tirsdag den 24. oktober 2023 inden kl. 9:00. Det svarer til 60 dage efter fristen for indsendelse af oplysningsskemaet.

Vær opmærksom på, at selskabers frist for at indsende årsrapporten for 2022 til Erhvervsstyrelsen forsat er den 30. juni 2023.

Mere information

Læs mere i pressemeddelelsen fra Skattestyrelsen.

Hvis du har brug for rådgivning eller assistance i forbindelse med indberetning eller skat, moms og afgifter generelt, er du velkommen til at kontakte inforevisions skatteafdeling. Du kan læse mere om os her på siden.

Flemming Saabye
Leder af skatteafdelingen
+45 39 53 50 38
fsa@inforevision.dk

Jannik Petersen 
Skattekonsulent
+45 39 53 50 47
jpe@inforevision.dk