Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Den 31. december 2020 udløb fristen for at indberette feriepenge for perioden 1. september 2019 - ...
18. januar 2021

Tjek indberetning af feriepenge

Fristen for at indberette feriepenge for perioden september 2019 – august 2020 er udløbet. I kan dog stadig nå at rette tallene i løbet af januar. Læs her, hvordan det foregår.

Den 31. december 2020 udløb fristen for at indberette feriepenge for perioden 1. september 2019 – 31. august 2020.

Men man kan stadig rette indberetninger og også foretage lovlige efterindberetninger for perioden. Det kan fx være feriepenge af bonus, der ikke kunne opgøres inden fristen eller feriepenge, der er forkert opgjort ved afholdelse af ferie med løn mv.  

Derfor er det vigtigt, at din virksomhed nu tjekker, at jeres indberetninger for perioden er korrekte. Det sker på virk.dk.

Sådan retter I indberetning af feriepenge

Hvis I retter eller foretager efterindberetninger, skal I gøre det enten via lønsystem eller eIndkomst, og fristen for ændringer er 31. januar 2021.

Hvis I foretager rettelser eller efterindberetninger efter 31. januar 2021, får jeres medarbejdere besked pr. brev. Når medarbejderen har accepteret rettelsen, vil den vises på medarbejderens opsparing.

Mere information

Hvis I har brug for råd og vejledning om indberetning af feriepenge, så kontakt revisor eller jeres sædvanlige kontaktperson her i inforevision. Vi vil gerne hjælpe. Skriv på info@inforevision.dk eller ring 39 53 50 00.