Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


infotransactions har bistået ejerne af Vandrensning.com ApS med finansiel rådgivning i ...
19. september 2023

Vandrensning.com solgt til Montrose

Det amerikanske selskab Montrose Environmental Group har opkøbt det danske selskab Vandrensning.com ApS, der siden 2022 har udviklet teknologier, teknikker, metoder og løsninger indenfor rensning af vand og i den forbindelse rensning af PFAS-forbindelser.

Rensning af industrielt spildevand

Vandrensning.com har kunder i både den offentlige og private sektor, og selskabet har opbygget en solid erfaring med levering af løsninger, der opfylder kundernes specifikke behov.

Udviklingsprojekter indenfor rensning af industrielt spildevand sigter mod at finde effektive metoder til at fjerne skadelige stoffer og partikler i vandet, så det kan genbruges eller frigives til naturen uden at skade miljøet.

Et team fra infotransactions

infotransactions har bistået ejerne af Vandrensning.com ApS med finansiel rådgivning i forbindelse med salgsprocessen. Teamet bestod af partner, Head of infotransactions Bo Risom Jensen og partner, statsautoriseret revisor Martin Hansen samt leder af inforevisions skatteafdeling Flemming Saabye.

Yderligere informationer

His du har brug for rådgivning eller assistance i forbindelse med køb og salg af virksomheder, er du meget velkommen til at kontakte os. Se også flere af infotransactions’ cases her.

Bo Risom Jensen
Partner, Head of infotransactions
T: +45 21 71 99 14
br@infotransactions.dk