Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Sydslam solgt til Recover Nordic Sydslam, Danmarks førende leverandør af industrirengøring, er ...
7. maj 2018

Sydslam solgt til Recover Nordic

Sydslam, Danmarks førende leverandør af industrirengøring, er blevet solgt til norske Recover Nordic. Sydslam har en bredt funderet kundekreds blandt større danske industrivirksomheder. Med sin langvarige erfaring inden for større infrastrukturprojekter udgør Sydslam et stærkt match til Recover Nordic, der er Nordens største udbyder af skadesservice. infotransactions var rådgiver for sælger i en struktureret salgsproces.

Sydslam er eksperter i industrirengøring med mere end 30 års erfaring. Hovedydelserne fordeler sig på slam- og mammutsugning samt højtryksspuling, der anvendes til både rengøring og skånsom nedbrydning af betonkonstruktioner. Med mere end 20 specialiserede vogne servicerer Sydslams dygtige og dedikerede medarbejdere kunder over hele landet.

infotransactions var sælgers rådgiver og samarbejdspartner igennem hele salgsprocessen, hvor flere potentielle købere viste interesse.

Sydslam er en veldrevet virksomhed med en stærk profil i markedet og har en ekstremt interessant kundeportefølje. Vi har gennem hele processen oplevet stor interesse fra såvel indenlandske som udenlandske købere, og i den dialog har Recover Nordic skilt sig positivt ud. Recover Nordic er en førende nordisk koncern med speciale i akut- og skadesservice. Selskabet har solid erfaring inden for industrirengøring i de øvrige nordiske lande. Recover Nordic havde et strategisk ønske om at udvide deres danske forretning med Sydslams forretningsområde, hvilket igennem dette opkøb nu er lykkedes.

Med salget til Recover Nordic bliver Sydslam en del af en større nordisk koncern med store synergier imellem de forskellige forretningsområder.