Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Thomas Barslund og Lars Chr. Aaskov har været med siden inforevision blev etableret i 1986. Nu ...
13. december 2020

To partnere går på pension

Thomas Barslund og Lars Chr. Aaskov har været med, siden inforevision blev etableret i 1986. Nu takker de af for at nyde andre dele af tilværelsen. Læs her, hvad de vil bruge tiden på.

Et nyt kapitel venter

Thomas Barslund, partner og statsautoriseret revisor, siger farvel til inforevision den 31. december 2020.

Thomas var medstifter af inforevision i 1986 og har gennem mere end 30 år været medvirkende til virksomhedens flotte udvikling fra revisionsfirma til konsulenthus.

Nu glæder han sig til selv at kunne styre kalenderen og få mere plads til familien samt sine fritidsinteresser i ind- og udland.

”Jeg ser virkelig frem til at komme ud og rejse igen på den anden side af corona,” siger Thomas Barslund.

“Jeg glæder mig til, at hverdagen bliver mindre skemalagt”

Den 31. december 2020 er også sidste dag for partner og statsautoriseret revisor Lars Chr. Aaskov. Med hans pensionering siger inforevision farvel til endnu én af sine stærke stiftere.

Nu skal hverdagen bruges på andet og mere end arbejde. Lars vil bl.a. bruge tiden på at komme i bedre form og forbedre sit golfsving. Han vil desuden fortsat have lidt bestyrelsesarbejde, men ikke mere end at der også er tid til at passe børnebørnene.

”Jeg glæder mig meget til, at hverdagen bliver mindre skemalagt, men jeg vil naturligvis komme til at savne mine kollegaer hos inforevision samt de mange gode kunder og forretningsforbindelser,” siger Lars Chr. Aaskov.

Partnere og medarbejdere tager over 

De to partneres tilbagetrækning har været forberedt i et stykke tid, og inforevisions øvrige partnere og dygtige medarbejdere står klar til at videreføre deres arbejde.

Mød alle vores partnere i oversigten her, og læs mere om inforevisions udvikling, værdier og kunder her.

Kontakt

Har du spørgsmål, eller savner du mere information, er du meget velkommen til at kontakte os på info@inforevision.dk, tlf. 39 53 50 00.