Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Infotransactions rådgiver den tyske koncern STIHL i forbindelse med investering i den danske ...
7. februar 2022

Infotransactions rådgiver den tyske koncern STIHL i forbindelse med investering i den danske robotsucces TinyMobileRobots

Den aarhusianske robotproducent TinyMobileRobots har på få år indtaget en stor del af verdensmarkedet for opstregningsrobotter til sportsbaner og infrastrukturopgaver.

Den tyske STIHL-koncern har de seneste 90 år markeret sig som verdens førende producent af motorsave. Derudover producerer STIHL en bred vifte af motorredskaber, skovmaskiner og robotplæneklippere til ambitiøse hobbyfolk og professionelle. Især STIHLs robotplæneklippere har en naturlig snitflade op mod TinyMobileRobots’ avancerede selvkørende robotter til opstregning af f.eks. sportsbaner og vejanlæg.

STIHLs indtræden i ejerkredsen skal fremover være med til at sikre TinyMobileRobots videre vækst og udvikling.

Et team fra infotransactions/inforevision bestående af Bo Risom Jensen, Martin Hansen og Danni Parkhøi har assisteret STIHL-koncernen med finansiel rådgivning i forbindelse med investeringen.

Læs mere her: Stihl Digital Joins TinyMobileRobots