Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Özgür Atan og Daniel Castiblanco Jakobsen fra revisions- og konsulenthuset inforevision har begge ...
9. december 2019

Tillykke til to nye statsautoriserede revisorer

Özgür Atan og Daniel Castiblanco Jakobsen har begge bestået deres eksaminer i en af landets mest krævende uddannelser. Nu kan de velfortjent skrue ned for lærebøgerne og op for bl.a. familie, fodbold, karate og god skønlitteratur.
 
Det er en kæmpestor dag, når nyudklækkede statsautoriserede revisorer forlader den historiske Børsen-bygning midt i København. Og det var ingen undtagelse, da både Özgür Atan og Daniel Castiblanco Jakobsen for nylig trådte ud af eksamenslokalet med armene i vejret.
 
Bag sig har de to kollegaer adskillige års benhårde studier ved siden af fuldtidsjobbet i inforevision, og kravene er så høje, at det typisk kun er lidt over halvdelen, der består.
 
Med de flotte eksaminer i hus er antallet af statsautoriserede revisorer i inforevision i alt 20, og nu venter Daniel og Özgür bare på at modtage den formelle autorisation – så kan de ændre autosignatur, visitkort og LinkedIn-profil.

Om Özgür Atan

Özgür Atan er 42 år og har været ansat i inforevision siden 1996, hvor han begyndte som revisortrainee. Özgür arbejder med revision og regnskab og rådgiver mindre og mellemstore ejerledede virksomheder om bl.a. skat, regnskab, generationsskifte og optimering af økonomifunktionen. Han yder også assistance ved køb og salg af virksomheder i forbindelse med due diligence, værdiindikation m.v. Han løser også permanente og midlertidige CFO-opgaver og assisterer i sager vedrørende syn og skøn.

Özgür bor i Vallensbæk med sin kone og tre børn, og udover at være sammen med dem, bruger han fritiden på fodbold, venner og gode bøger.

Om Daniel Castiblanco Jakobsen

Daniel Castiblanco Jakobsen er 33 år og har været ansat i inforevision siden 2016, hvor han arbejder med revision og regnskab og rådgiver mindre og mellemstore ejerledede virksomheder. Han har særligt læger, foreninger og fonde i sin portefølje. 

Privat bor Daniel i Vanløse sammen med sin kæreste og seks børn, og når han ikke er sammen med dem, holder han af at trække i sin karate-gi eller at finde et roligt hjørne, hvor han kan læse skønlitteratur.

Vi ønsker dem begge et stort tillykke!

Kontakt

Özgür Atan
Direkte: +45 39 53 50 30
OA@inforevision.dk

Daniel Castiblanco Jakobsen
Direkte: +45 39 53 57 22
DCJ@inforevision.dk