Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Tarius solgt til IQVIA Tarius, som formidler regulatorisk information til healthcare-industrien, ...
18. januar 2018

Tarius solgt til IQVIA

Tarius, som formidler regulatorisk information til healthcare-industrien, blev i december 2017 solgt til amerikanske IQVIA (noteret på New York Stock Exchange). infotransactions var rådgiver for sælgerne i en struktureret salgsproces med global interesse.

Tarius formidler regulatorisk information fra mere end 100 lande via en brugervenlig web-portal. Informationen består af både nationale og internationale myndigheders regler og retningslinjer vedrørende alle faser af medicinske og farmaceutiske produkters livscyklus. Et globalt netværk af mere end 300 lokale eksperter sikrer, at Tarius leverer korrekte informationer, som kan danne grundlag for kundernes aktiviteter og beslutninger.

infotransactions var sælgernes rådgiver og samarbejdspartner igennem hele den strukturerede salgsproces, hvor flere potentielle købere udviste interesse.

Tarius er en spændende virksomhed med et globalt potentiale, hvorfor vi også har oplevet stor interesse fra flere potentielle købere i processen. Dialogen med IQVIA har været rigtig god, og vi er derfor sikre på, at det er den helt rigtige fremtidige ejer af Tarius.

Med salget til IQVIA bliver Tarius en del af et større globalt setup med adgang til nye markeder og kunder, og giver dermed endnu bedre muligheder for at indfri virksomhedens enorme potentiale.