Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


De to skandinaviske interiør- og isenkramgrossister Thuesen Jensen og F&H går sammen og ...
7. juni 2018

De to skandinaviske interiør- og isenkramgrossister Thuesen Jensen og F&H går sammen og bliver til F&H Group A/S

Thuesen Jensen blev grundlagt i 1939 og har nu indgået en aftale med F&H A/S om et fremtidigt samarbejde for yderligere at styrke deres position på det skandinaviske marked. Thuesen Jensen beskæftiger i dag mere end 70 medarbejdere i Norden, hvoraf hovedparten har base på hovedkontoret i Glostrup. Selskabet råder over 3.500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Produktporteføljen er derfor bred og dækker alt fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel og bestik til termokander, knive og kogegrej. Thuesen Jensen har desuden agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands, herunder Pillivuyt, KitchenAid, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl.

infotransactions var Thuesen Jensens rådgiver og samarbejdspartner igennem hele processen.

”Konkurrencen er alle steder og bliver ikke mindre. For specialvareleverandører som os er det vigtigt, at vi kanunderstøtte de udfordringer, som vores kunder står overfor. Det kræver innovation, fremsynethed og styrke. Jeg er derfor glad for, at Thuesen Jensen bliver en del af noget større, samtidig med at vi bevarer vores DNA, kultur og passion for det ypperste, der findes i branchen,” udtaler adm. direktør Jens Peter Thuesen Jensen.

Ved sammenlægningen bliver F&H og Thuesen Jensen en af Skandinaviens største grossister inden for interiør og isenkram, men også med en klar ambition om at intensivere indsatsen på eksport til flere markeder både i og udenfor Europa – herunder bl.a. til de baltiske lande.