Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Den 43-årige associerede partner i inforevision, Martin Hansen, har realiseret en stor drøm. Den ...
25. juni 2019

Endnu en statsautoriseret revisor i inforevision

Martin Hansen blev mødt med velfortjente klapsalver, kæmpekrammere og jubelråb, da han for nylig bestod den statsautoriserede revisoreksamen.

Den 43-årige associerede partner i inforevision, Martin Hansen, har realiseret en stor drøm. Den 4. juni kunne han forlade eksamenslokalet i den smukke Børsen-bygning midt i København med en bestået eksamen som statsautoriseret revisor, og dermed afslutter han flere års målrettet uddannelse med bravour.

For at blive statsautoriseret revisor skal man bestå tre skriftlige eksamener og til sidst en mundtlig. Kravene er høje, og typisk er det kun lidt over halvdelen, der består.

Om Martin Hansen

Martin er sagsansvarlig revisor med mange års erfaring indenfor revision, regnskab og rådgivning af primært mindre og mellemstore selskaber. Han arbejder også med due diligence opgaver i forbindelse med virksomhedstransaktioner.

Internt sidder Martin i inforevisions kvalitetsstyringsudvalg, hvor han bl.a. er med til at udvikle uddannelsesprogrammet for trainees og deltager i rekrutteringen af unge talenter.

Den 18. i rækken

Martin begyndte som trainee i inforevision for snart 23 år siden, og han er nu den 18. i rækken af nuværende statsautoriserede revisorer i virksomheden.

Læs mere om Martin og se vores øvrige partnere her.