Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


En stærk adgangskode på pc’en nytter ikke meget, hvis koden til fx din wifi-forbindelse eller ...
23. juni 2020

Hvor sikkert er dit netværk?

En stærk adgangskode på pc’en nytter ikke meget, hvis koden til fx din wifi-forbindelse eller netværksprinter er svag. Vi kan efterse dit netværk for en sikkerheds skyld.

Kender du koden til din router og din netværksprinter? Bruger du de samme koder igen og igen? Synes du, det er besværligt at danne – og at huske – stærke adgangskoder?

Så er du absolut ikke alene. For nemheds skyld genbruger alt for mange af os den samme, enkle adgangskode overalt, eller også fortsætter vi med de standard-koder, der følger med udstyret til fx netværksrouteren derhjemme.

Men det udgør en sikkerhedsrisiko. Hackere kan relativt nemt knække standardkoder og enkle adgangskoder, og de behøver ikke at gå via din computer for at få adgang til dit netværk.

Loginoplysninger findes også på nettet

Routere, accesspoints og printere har oftest standard loginoplysninger, der er valgt af producenten. Alle kan finde oplysningerne i manualerne på internettet og kan dermed skaffe sig adgang.

Og bliver din bærbare computer stjålet, nytter en god kode til Windows ikke meget, hvis harddisken ikke er krypteret. Tyven kan helt uden problemer trække data ud af en ukrypteret bærbar.

Sikkerhedstjek via nettet til fair pris

Derfor kan det være en god idé at give sit netværk og sine adgangskoder et sikkerhedstjek, og det kan vi hjælpe med.

Vi gennemfører sikkerhedstjekket online. Det sker med software, der gør det muligt for dig at dele dit skrivebord med os, så vi sammen kan gennemgå og – hvis det er nødvendigt – tilpasse indstillingerne på din pc, din wifi-forbindelse og din printer m.v.

Vi kan give dig tips til apps, der kan hjælpe dig med at danne og huske sikre adgangskoder, og hvis du ønsker det, kan vi også drøfte backup-løsninger og eventuelle andre spørgsmål i forhold til sikkerhed.

Kontakt os for mere information og pris: support@inforevision.dk, tlf. 39 53 50 00.

Mere information

infoit hjælper mindre og mellemstore virksomheder med it-projekter og driftsopgaver. Hvis du har spørgsmål eller brug for bistand til it-løsninger og it-sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om os her.

infoit
support@inforevision.dk
Tlf. 39 53 50 00