Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Tandlægen.dk: Konsolidering af tandlægebranchen i Danmark I løbet af ét år har Tandlægen.dk ...
1. december 2016

Tandlægen.dk: Konsolidering af tandlægebranchen i Danmark

I løbet af ét år har Tandlægen.dk skabt en landsdækkende tandlægekæde. Klinikkerne er særligt udvalgte, og der er nu specialistafdelinger over hele landet. infotransactions og resten af inforevision har været med på hele rejsen.

Indledningsvist var det især Corporate Finance teamet, som hjalp med at præsentere idéen og skaffe de nødvendige investorer og bankfinansiering.

Med kapitalen på plads, skulle opkøbene af klinikker eksekveres. Her trådte kollegaerne i Transaction Services-afdelingen til. Teamet udarbejdede due diligence rapporter, som blandt andet blev brugt som udgangspunkt for prisfastsættelse af og forhandlinger med de enkelte klinikker.

Godt et år inde i rejsen stod det klart, at klinikkernes interesse for at blive en del af tandlægen.dk var så massiv, at der ville blive brug for supplerende kapital til at fortsætte opkøbene. Her bistod infotransactions med at sikre et lån fra en af de store pensionskasser, og dermed kunne det høje opkøbstempo fortsætte.

Undervejs i processen har inforevisions øvrige forretningsområder været involveret på områder som it, revision, erhvervsservice og skat.

Læs mere om tandlægen.dk