Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


infoit tilbyder råd og vejledning om, hvordan I prioriterer arbejdet og bedst udnytter ...
23. april 2018

Brug for sparring om EUs persondataforordning?

Hvordan skal vi gribe arbejdet an? Det spørgsmål stiller mange virksomheder sig i forbindelse med EUs nye persondataforordning. infoit tilbyder råd og vejledning om, hvordan I prioriterer arbejdet og bedst udnytter ressourcerne, når I skal tilpasse virksomheden til de nye regler.

Den nye persondataforordning (GDPR) stiller en række specifikke krav til, hvordan virksomheder skal håndtere forskellige typer af persondata. infoit, der er en del af inforevision,  tilbyder et sparringsforløb, som hurtigt kan give jer et overblik over de dataområder, der især vil blive påvirket af den nye forordning og hvilke risici, der knytter sig til de enkelte områder.

Her skal I koncentrere indsatsen

Jeres udbytte af sparringsforløbet er et klart og struktureret overblik over, hvor I først og fremmest skal koncentrere GDPR-indsatsen, så I bruger jeres ressourcer effektivt. Derpå er det egentlig bare at sætte aktiviteterne i værk.

infoit’s rådgivning om persondataforordningen omfatter:

  • Analyse af virksomhedens dataflow med kortlægning af de områder, det er relevante i arbejdet med persondataforordningen – herunder hvilke eksterne samarbejdspartnere, der skal indhentes databehandler-erklæringer fra.
  • Oplæg til prioritering af ressourcerne med udgangspunkt i de kortlagte dataområder, herunder følsomme persondata og tilknyttede risici.
  • Sparring om implementering af tiltag, der sikrer, at virksomheden overholder forordningen.
  • Oplæg til beredskabsplan i tilfælde af brud på datasikkerheden, herunder en konkret vurdering af konsekvenserne og forslag til, hvordan de berørte parter orienteres.

Læs mere om, hvordan infoit kan hjælpe med at få styr på persondata.

Kontakt

Simon Okkels
Partner
T: 39 53 50 25
so@inforevision.dk