Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Charlotte Hoby er specialist i at hjælpe virksomheder med at afdække deres risikolandskab og ...
25. april 2023

Ny Director skal hjælpe inforevisions kunder med at navigere effektivt i risikolandskabet

Charlotte Hoby er specialist i at hjælpe virksomheder med at afdække deres risikolandskab og etablere et kontrol-setup, der minimerer truslerne og styrker forretningen. 1. maj tiltræder hun som Director for Risikostyring og Intern kontrol i inforevision.

Strategisk risikostyring og et robust internt kontrolmiljø skaber stærke og forandringsparate virksomheder – for jo mere bevidst en virksomhed er om risikoen for at blive svækket af uventede begivenheder, desto bedre kan de forebygges i praksis.

Med dét grundlæggende afsæt indtager Charlotte Hoby den 1. maj 2023 stillingen som Director for Risikostyring og Intern kontrol i inforevision. Her skal hun stå i spidsen for – både strategisk og praktisk – at hjælpe virksomheder med at afdække, forebygge og håndtere uforudsete hændelser på en effektiv måde.

Tænk risikostyring allerede i etableringsfasen

”Der er mange fordele i at kende sit risikolandskab og kunne navigere hurtigt og sikkert i det. Verden forandrer sig konstant, og jo bedre ledelsen og medarbejderne er gearet til at håndtere situationer, der truer fx indtjening, omdømme eller sikkerhed, desto stærkere står virksomheden,” siger Charlotte Hoby.

Hun peger på, at det er oplagt for virksomheder i alle størrelser og brancher at arbejde strategisk med risikostyring og etablere et internt kontrolmiljø:
”Det kan være en kæmpe fordel for fx start-ups og iværksættere at indtage en risikobaseret tilgang allerede i etableringsfasen. De får vendt alle sten og kastet lys på blinde vinkler, og med den indsigt kan de organisere sig klogt og træffe strategiske beslutninger – fx i forhold til at sætte det rigtige hold, skaffe funding og skabe vækst. Hvis man venter med at implementere risikostyring og interne kontroller, til virksomheden har vokset sig stor og måske har bredt sig til flere lande, kan det godt være en dyr og tung forandring at implementere.”

Konkrete værktøjer og tydelige strukturer

Charlotte Hoby har arbejdet med risikostyring i mange år og vil sammen med sit team tilbyde kunderne en end-to-end-ydelse, der er drevet af strategi og forretning, og som dækker alle faser – fra plan til eksekvering.

”Risikostyring – og de interne kontroller, der hjælper virksomheden med at reagere – består af meget konkrete værktøjer og tydelige strukturer, der i praksis strømliner og løfter virksomheden. Det handler i bund og grund om at skabe overblik, etablere effektive processer og definere roller og ansvar,” siger Charlotte Hoby.

Velkommen tilbage til inforevision

Det er en erfaren profil med et tungt CV, der træder ind ad døren hos inforevision. Charlotte Hoby er 52 år og kommer senest fra en stilling som Head of Global IPO Transformation i biotech-virksomheden SSI Diagnostica.

I mere end 20 år har Charlotte Hoby været revisionschef i virksomheder og internationale koncerner, herunder børsnoterede, og på listen over kompetencer og erfaring står der bl.a. undervisning af ledere og bestyrelser, bestyrelsesarbejde og et advisory board.

Charlotte Hoby har tidligere været ansat i inforevision som Risk Management Specialist, og såvel ledelse som kollegaer glæder sig over at kunne byde hende velkommen tilbage – nu som Director.

> Gå til LinkedIn: Charlotte Hoby’s fulde CV

> Download produktark: Kom godt i gang med effektiv risikostyring

Kontakt

Charlotte Hoby
Director, Risikostyring og Intern kontrol
Mobil +45 21 71 99 49
chh@inforevision.dk

Micky Jørgensen
Afdelingsleder, Interim og Erhvervsservice
Mobil: +45 29 33 72 12
myj@inforevision.dk

Andre relevante artikler