Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Med Kundeportalen undgår man at sende en masse mails og vedhæftede filer frem og tilbage, og man ...
24. august 2020

Sikker fildeling på inforevisions digitale Kundeportal

inforevisions Kundeportal er det nemt og sikkert at sende filer digitalt til rådgivere og kontaktpersoner.

Kundeportalen er en krypteret hjemmeside i et overskueligt og brugervenligt design. Her kan man som kunde logge ind, når og hvor man vil, og uploade fakturaer, bilag og andre filer til mapper direkte på hjemmesiden. Man kan selvfølgelig uploade mange filer samtidig.

Alt er samlet ét sted

Med Kundeportalen undgår man at sende en masse mails og vedhæftede filer frem og tilbage, og man kommer også udenom diverse fildelings-løsninger som Dropbox, Google Drev m.v. Desuden giver det et bedre overblik og flow i arbejdsgangene, at alt ligger ét sted, som er tilgængelig overalt – bare der er adgang til internettet.

”Kundeportalen er en langt mere enkel og sikker måde at dele dokumenter og filer på,” siger it-driftschef i infoit, Martin Willemoes.

Hurtig support til kunderne

Alle kunder bliver tilbudt oprettelse på Kundeportalen, der løbende udvikles og optimeres for at gøre det daglige samarbejde smidigt og enkelt.

Der er tilknyttet en supportfunktion, hvor medarbejdere er klar til at hjælpe, hvis man som kunde har spørgsmål eller behøver hjælp.

Mere information

infoit hjælper mindre og mellemstore virksomheder med it-projekter og driftsopgaver. Hvis du har spørgsmål eller brug for bistand til it-løsninger og it-sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om os her.

Martin Willemoes
Driftschef i infoit
support@inforevision.dk
Tlf. 39 53 50 00