Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


VET-gruppen: Konsolideringscase i dyrlægebranchen VET-gruppen, som består af en række ...
2. august 2019

VET-gruppen: Konsolideringscase i dyrlægebranchen

VET-gruppen, som består af en række profilerede investorer og lokale dyrlæger, er gået sammen for at løfte det teknologiske og faglige niveau blandt de medvirkende dyrlægeklinikker, samt lokalt at skabe bedre behandling af dyr. Blandt investorerne er bl.a. fonden Industri Udvikling og flere lokale dyrlæger i hele Danmark.

Infotransactions har været med i hele processen, hvor det indledningsvist har været med assistance til kapitalrejsningen, ved at finde investorer samt udarbejdelse af diverse finansielle dokumenter.

Efterfølgende har infotransactions ydet assistance med den finansielle due diligence af de potentielle dyrelægeklinikker. Grundet infotransactions erfaring med at arbejde med ejerledere, er det lykkedes at skabe en skånsom due diligence proces, så ejerne har kunne holde fokus på den daglige drift af klinikkerne.

VET-gruppen giver selvstændige dyrlæger en mulighed for at tilbyde deres kunder et bredere udvalg af tilbud gennem VET-gruppens netværk, samtidig med at den enkelte dyrlæge skaber de personlige rammer for den enkelte kliniks udvikling. På denne måde adskiller VET-gruppen sig fra traditionelle investorer, der har et stramt fokus på indtjening og et strømlinet udtryk.