Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Hvert år i september begynder et hold på 7-10 unge deres uddannelse som revisortrainees i ...
3. oktober 2022

”Det afgørende er ikke, hvad du har lavet, men hvad du har lært

Hvert år i september begynder et hold på 7-10 unge deres uddannelse som revisortrainees i inforevision. Udvælgelsen og ansættelsen sker næsten et helt år før. Læs her, hvad vi lægger vægt på i CV og ansøgningsproces, og få 3 gode råd med på vejen.

Hjælp os med at danne et billede af dét, der betyder noget for dig

Når du søger en traineestilling i inforevision, skal vi have et CV. Du må også gerne skrive en ansøgning, hvis du har lyst, men det er frivilligt.
Investér gerne tid og kræfter i at skrive et godt resumé som en indledning til dit CV. Det giver et vigtigt førstehåndsindtryk, der hjælper os med at danne et mere helstøbt billede af dig og dét, der betyder noget for dig.

I CV’et ser vi på de jobs, du har haft i din fritid og/eller i dit sabbatår. Skriv også om dine interesser, og hvis du er engageret i festudvalg, elevråd eller frivilligt arbejde, vil vi gerne høre om det.

Her er det ikke afgørende, om du har haft mange jobs, dyrker sport på højt plan eller har været frivillig i mange år. Vi er optaget af kvaliteten: Hvad har du lært? Hvilke erfaringer og hvilken indsigt har det givet dig? I det lys tæller et fritidsjob i et supermarked hverken mere eller mindre end badminton på eliteplan.

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har holdt sabbatår

Der er ikke rigtige og forkerte svar – vi interesserer os for helheden

Vi skal bruge dine års- eller eksamenskarakterer, fordi vi gerne vil have en idé om dit generelle faglige niveau. Pyt med, at det måske er gået skidt til en eksamen. Vi interesserer os for helhedsindtrykket. Er du en, der peaker ved eksamen, eller er du til det lange seje træk året igennem?

Vi ser også på forskellen på fagene, og når vi mødes til ansættelsessamtalen, taler vi om, hvordan du har fået dine karakterer – er det nemt for dig, eller er du en knokler? Begge dele er relevante for os. Der er ikke rigtige og forkerte svar.

Hvis du ikke har afsluttet 3. g, sender du bare de karakterer, du har.

Personprofilen skal sikre et match med din mentor

Til ansættelsessamtalen møder du en HR-konsulent, der selv har været trainee i inforevision, og en leder fra et af vores revisionsteams. Vi taler om, hvad du har lavet indtil nu – både i og udenfor skolen – og om dine tanker om fremtiden. Der er rig mulighed for at spørge om alt, hvad du har lyst til.

Desuden laver vi en personprofil. Det gør vi ikke for at teste, om du er ’rigtig’ eller ’forkert’. Vi gør det udelukkende for at sikre et godt match mellem dig og den kollega, der bliver din mentor.

Det er almindeligt at være nervøs før og under en samtale, og det er helt i orden – men du skal vide, at der ikke er nogen grund til det 😊 Du får hurtigt svar bagefter.


3 gode råd, hvis du søger en stilling som revisortrainee

1. Gør dig umage med sprog og retstavning, når du skriver dit CV og en evt. ansøgning.
2. Inden samtalen skal du overveje, hvad du gerne vil spørge os om. Hvad har du brug for at vide, så du kan træffe en god beslutning? Det er ikke bare inforevision, der skal vælge dig – du skal også have lyst til at vælge os.
3. Vær ikke nervøs, når du skal til samtale. Og hvis du er, så bare sig det højt – det er helt ok, og vi skal nok tage os pænt af dig.


Få mere at vide

Se aktuelle opslag til stillingen som revisortrainee her.

Find mere information om uddannelsen som revisortrainee her.

Læs også om de overvejelser og erfaringer, som nogle af vores nuværende trainees har gjort sig:

  • Majken Jørgensen, 21 år. Hun er opvokset i Greve og bor nu i en studiebolig i Lyngby. Efter gymnasiet tog Majken et sabbatår som tjener, inden hun begyndte som revisortrainee i inforevision. Læs portrættet her.
  • Tobias Adolphsen, 21 år. Han er opvokset i Farum og bor nu i Dyssegård med sin kæreste. Tobias har haft to sabbatår som ansat i FC Nordsjælland, og har allerede fra folkeskolen vidst hvilken retning han ville. Tobias vil prøve at gå hele vejen og blive statsautoriseret revisor. Læs portrættet her.
  • William Mikkelsen, 19 år. Han er opvokset i Vallensbæk og bor nu i Valby. William har siden folkeskolen været nysgerrig på økonomi og regnskab gennem sin farfar, der havde sin egen revisionsvirksomhed, hvor William var i folkeskolepraktik. Læs portrættet her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, inden du søger eller skal til samtale, er du altid velkommen til at kontakte os.

HR-konsulent
Ea Makholm Corfitz Nielsen
eni@inforevision.dk
tlf. 39 53 57 11