Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


inforevision hjælper koncernvirksomheder med at løfte kvaliteten, sænke tidsforbruget og stramme ...
28. januar 2020

Stærk rapportering med enkel software

inforevision hjælper koncernvirksomheder med at løfte kvaliteten, sænke tidsforbruget og stramme processerne ved rapportering. Det sker bl.a. med værktøjet Konsolidator®.

Strategiske beslutninger, der bliver truffet på baggrund af solid og relevant ledelsesinformation, er afgørende i mange virksomheder. Men når der er travlt i butikken, og virksomheden er i vækst, kan det være sin sag at få økonomifunktionens procedurer og ressourcer til at holde trit med udviklingen.

De senere års positive takter i dansk økonomi har skabt fremgang i erhvervslivet, og derfor oplever mange virksomheder et stigende behov for at forbedre økonomiprocesserne og nedbringe forbruget af ressourcer.

Nemt at bruge og til at betale

”Vi hjælper koncernvirksomheder med at udvikle og implementere nye processer, der giver dem rettidig ledelsesinformation af høj kvalitet på kort tid,” siger Micky Jørgensen. Han er director i inforevisions Executive Interim-afdeling, hvor man bl.a. bruger værktøjet Konsolidator®.

”Det er et stærkt, danskudviklet softwareværktøj, der er til at betale, og som sikrer vores koncernkunder en enkel og effektiv finansiel konsolidering og rapportering. Som regel nedsætter det også ressourceforbruget betydeligt, og så kan vi godt lide, at værktøjet er nemt at bruge. Det er browser-baseret og fungerer via et add-on til Excel og kan tilgås via smartphone og tablet,” siger Micky Jørgensen.

Et værktøj med mange funktioner

Konsolidator® har bl.a. følgende funktioner:

  • Konsoliderede regnskabstal for koncern og subkoncerner
  • Pengestrømsopgørelse
  • Budget & Forecast
  • KPI’er (Key Performance Indicators)
  • Automatiseret valutaomregning og beregning af minoritetsandele
  • Intercompany elimineringer
  • Transparent revisionsspor
  • Brugerflader til ERP- og BI-systemer
  • Konsolidator Konnect (Excel add-on)
  • App til smartphone og tablet

Yderligere informationer

Hent folderen om Konsolidator®, og læs mere om vores Executive Interim-ydelserne her.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil høre, hvordan vi kan bistå dig og din virksomhed med kvalitetsrapportering til tiden.

Micky Jørgensen
Director, Executive Interim
T 39 53 57 34
M 29 33 72 12
myj@inforevision.dk