Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


Polaris Equity: Salg af Connected Wind Services Gennem løbende opkøb har kapitalfonden Polaris ...
18. oktober 2016

Polaris Equity: Salg af Connected Wind Services

Gennem løbende opkøb har kapitalfonden Polaris Equity opbygget Connected Wind Services A/S, der servicerer vindmøller. Selskabet har udviklet sig til en førende spiller på det nordeuropæiske marked og er nu blevet handlet efter et købstilbud fra Energie Baden-Württemberg AG (EnBW).

Polaris’ opkøb i vindmølleindustrien har fundet sted siden 2012, og infotransactions har bistået med finansielle due diligence rapporter på de enkelte selskaber i alle transaktionerne.

Særligt i forbindelse med handelen med EnBW har infotransactions – i tæt samarbejde med resten af inforevision – spillet en væsentlig rolle med leverancen af en gennemarbejdet databog. Databogen var konklusionen på omfattende analyse og databehandling, og præsenterede CWS’ historiske og budgetterede indtjening på forretningsområder efter udspaltningen af Connected Wind Service Refubishment (Carve-out).