Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


GSV/CataCaps: Opkøb af Bilsby Hedehusene A/S og Bilsby Vamdrup A/S Med fusioner og opkøb har ...
5. oktober 2016

GSV/CataCaps: Opkøb af Bilsby Hedehusene A/S og Bilsby Vamdrup A/S

Med fusioner og opkøb har kapitalfonden CataCap skabt GSV, der er Danmarks største udlejer af entreprenørmaskiner og pavilloner. Indsatsen for at styrke GSV’s markedsledende position fortsætter, senest med opkøbet af to Bilsby-selskaber.

Indtil videre har CataCap gennemført i alt fire transaktioner i forbindelse med konsolideringen, og infotransactions har været med til dem alle. I tæt dialog med køber og deres rådgivere har infotransactions udarbejdet finansielle due diligence rapporter på de enkelte selskaber samt identificeret væsentlige forhold til brug i afsluttende forhandlinger. En finansiel due diligence validerer de finansielle oplysninger, købstilbuddet er givet på. Desuden afdækkes de kritiske faktorer for virksomhedens indtjeningsmuligheder og udviklingspotentiale – faktorer, der er afgørende for køber at få valideret inden en transaktion gennemføres. Læs mere om CataCap og GSV: