Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


I inforevision er vi i fuld gang med at uddanne og udvikle organisationen til at udføre både ...
23. april 2024

Vi forstærker vores fokus på bæredygtighed 

Fra og med regnskabsåret 2024 skal de største virksomheder i Danmark og EU rapportere om bæredygtighed efter et nyt EU-direktiv, kaldet Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Direktivet omfatter menneskelig, miljømæssig og adfærdsmæssig bæredygtighed (ESG), og kravene vil hurtigt påvirke de mange mindre virksomheder, der er underleverandører eller samarbejdspartnere.

Validering og rådgivning

Bæredygtighedsrapporteringen skal valideres af revisorer, og i inforevision er vi i fuld gang med at uddanne og udvikle organisationen til at udføre både validerings- og rådgivningsopgaver for vores kunder. I spidsen for dét arbejde står partner, statsautoriseret revisor Martin Hansen, der har gennemført bæredygtighedsakademiet fra FSR – danske revisorer – Foreningen af Statsautoriserede Revisorer.

Martin koordinerer også inforevisions samarbejde med ESG-specialister i vores internationale netværk Moore Global. Han er selvfølgelig også med til at udarbejde inforevisions egen bæredygtighedsrapport.

Mere information

Læs mere om bæredygtighedsrapportering her på hjemmesiden:

> Hvad er ESG, og hvorfor bliver reglerne indført?

> Hvem gælder reglerne for?

> Hvilke krav er der til bæredygtighedsrapportering (CSRD)?

Martin Hansen                    
Partner, statsautoriseret revisor
Mobil: +45 21 71 90 11
Direkte: +45 39 53 5034
mt@inforevision.dk