Få besked, når der er nyt

Vil du holde dig up-to-date? Tilmeld dig vores infoupdate. Så får du direkte besked, når vi publicerer nyt indhold, der er aktuelt for dig.

Jeg accepterer


I inforevision er partner Simon Okkels godkendt til at udføre rådgivningsopgaver indenfor it- og ...
30. maj 2024

Tilskud til privat rådgivning om digitalisering og it

Små og mellemstore virksomheder kan få tilskud til at styrke forretningens it- og informationssikkerhed gennem SMV:Digital.

Puljerne retter sig mod små og mellemstore virksomheder (SMV), der har brug for rådgivning om, hvordan de fx forbedrer it-sikkerheden, eller hvordan de kan udnytte virksomhedens data bedre. Man kan også få tilskud til investeringer i ny teknologi og it.

Nye og kommende puljer

Fx er der netop åbnet for ansøgninger om tilskud på 100.000 kroner til privat rådgivning om, hvordan din virksomhed kan skabe værdi med data.

Til august kan man søge 50.000 kroner til rådgivning om fx digitalisering eller e-handel. I begyndelsen af september kan man søge om 125.000 kroner til lån og afprøvning af en robot, og i slutningen af september kan man søge 100.000 kroner til rådgivning om et større digitalt projekt som fx systemintegration eller ny teknologi.

Læs mere på https://smvdigital.dk, hvor der ligger videoguides og ansøgningsskabeloner til. Du kan også bede om at få automatisk besked, når puljerne åbner.

Vil du vide mere?

I inforevision er partner Simon Okkels godkendt til at udføre rådgivningsopgaver indenfor it- og informationssikkerhed i regi af SMV:Digital.

Derudover arbejder inforevisions afdeling Digital Trust med GDPR og it-revision, herunder erklæringstyperne ISAE 3000 og ISAE 3402.

Du kan læse mere her, eller kontakte os for et uforpligtende sparringsmøde om, hvordan din virksomhed kan løfte og dokumentere arbejdet med informationssikkerhed.

Simon Okkels
Partner, Digital Trust, Lead IT-auditor
+45 39 53 50 25
so@inforevision.dk